Boinder

Els meus grans crítics i lectors,i  no sé per quin ordre, n'Antonio Martín i en Guiem Pons, últimament se m'estan queixant de que tinc abandonat l'objectiu principal d'aquest blog, és a dir l'excusa idiota, que era la de trobar les millors cafeteries per poder treballar-hi. El que diem ara amb l'anglicisme workplace.Així que continuarem amb la recerca i valoració.
Boinder es diu d'aquells balcons coberts de finestres o vidrieres pels tres costats que sobressurten de l'edifici. Característic de l'època victoriana, va arribar a Menorca durant el segle XVIII en les diferents etapes de dominació anglesa. I així és com es diu la cafeteria Boinder que hi ha a la Plaça de la Constitució de Maó (abans pla de la Parròquia), a menys de 50 metres de l'Ajuntament de Maó i just davant l'Església de Santa Maria. La cafeteria és petita tot i que té una terrassa a la mateixa plaça força grossa. A dins, la distribució, és de taules per dos o quatre persones, fet que és molt positiu per que es respiri un ambient tranquil. Hi ha wifi amb boníssima connexió, suposo el fet de que l'espai sigui petit ho afavoreix. La situació del local de cara a la plaça i amb unes bones vidreres fa que durant molta part del dia l'il.luminació sigui força natural, i això és una altra cosa molt positiva, sobretot si t'hi has d'estar hores fent feina. El servei és molt bo, tan dels propietaris com de les tres cambreres que hi ha durant les diverses hores del dia. El cafè és correcte. Si hi hagués de posar un "però" és que per menjar alguna cosa dolça per acompanyar el cafè o el tè  només tenen croissants de primera hora del matí, és a dir, al capvespre són secs, i un pa de pessic que ni fu ni fa. Pels lectors menorquins, pa de pessic és el que en dieu coca, que en castellà es diu "bizcocho".
En definitiva el Boinder és un lloc agradable, potser no per passar-hi tranquil.lament moltes hores, però sí el temps d'un tè llarg.
A tenir en compte, els dimarts al vespre es pot veure als membres de l'equip de govern de l'Ajuntament de Maó fent una cervesa.

La meva valoració pel Boinder és: 7'5.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Que us bombin!

GOLman

Tu calla!